loading

Elit Boks Salonu Boks dersleri almak isteyenler için son derece kaliteli bir ÅŸekilde hizmet veren Nafiz BaÅŸaran boks salonları elit mekânlardır. Ferah ve tam donanıma sahip bu mekânlar da boks öÄŸrenirken Nafiz BaÅŸaran gibi adını boks tarihine baÅŸarılarıyla yazdıran bir antrenörden ders alma ayrıcalığına da sahip olursunuz. Boks, kadınların da dikkatini çekmeyi son dönemde baÅŸarmıştır. Özellikle dünyaca ünlü top modellerin boks öÄŸrenerek formunu koruduÄŸunu söylemesi, insanların boksa olan ilgisini arttırmaktadır. Boks öÄŸrenmek isteyen ancak vakti olmayanlar için özel boks dersleri de veren Nafiz BaÅŸaran, açtığı elit boks kursları ile Ä°stanbulluların hizmetindedir.

Kaliteli bir mekânda boks öÄŸrenmenin ayrıcalığına sahip olmak istiyorsanız Nafiz BaÅŸaran boks salonlarını görmenizi isteriz. Burada yurt dışından getirilen ekipmanlar sayesinde son derece nezih bir ortam saÄŸlanmıştır. Boks ekipman kalitesi ile çok daha keyif alacağınız Elit Boks Salonu boks kurs saatleri geçireceÄŸiniz Nafiz BaÅŸaran boks salonlarında özel boks kursu alarak zamanınızı en iyi ÅŸekilde deÄŸerlendirebilirsiniz de. Çünkü vakit sorunu yaÅŸayanların özel ders alarak boks öÄŸrenmesine imkân veren Nafiz BaÅŸaran, kadınların boks öÄŸrenmesi için mükemmel bir seçimdir.

Boks öÄŸrenmenin avantajları nelerdir?

•    Fit olmak için ideal bir spordur.
•    Kalıcı ÅŸekilde kilo vermenin en mantıklı yoludur.
•    Kendinizi korumayı öÄŸrenmek için boks teknikleri çözümdür.

Dünya’da ve Türkiye’de boks öÄŸrenmek bir trend halini aldı. Kadınlar boks sayesinde formda kalmayı daha kolay bir ÅŸekilde baÅŸarıyorlar. Kadınların boks öÄŸrenmesinin sadece kilo verme adına deÄŸil, aynı zamanda güvenlik anlamında da faydaları vardır. Jimnastik hareketlerini de içeren boks antrenmanları ile daha fit, daha saÄŸlıklı olmanın yanı sıra yaÅŸamınıza hareket katmış da olursunuz.Elit Boks Salonu Popüler isimlerin tercih ettiÄŸi boks, Türkiye’de Nafiz BaÅŸaran boks salonlarının daha fazla tercih edilmesi ile ön planda. Dizi ve sinema oyuncularının özel boks antrenörü olarak adından söz ettiren BaÅŸaran, boks kursları açarak Ä°stanbul’da boks öÄŸrenmek isteyenlerin ilk tercihi durumunda.

Elit boks salonları arayışınıza en güzel cevap olan Nafiz BaÅŸaran boks salonları, gerek konumları itibari ile gerekse donanımları itibari ile tam aradığınız türden mekânlardır. Boks tekniklerini öÄŸrenirken antrenör seçimi ve salon seçimi önemlidir. Çünkü öÄŸreneceÄŸiniz teknikleri kaliteli ekipmanlar ve profesyonel bir antrenör eÅŸliÄŸinde çok daha iyi bir ÅŸekilde öÄŸrenebilirsiniz.


Özel boks antrenörü

Boks öÄŸrenmek isteyenlerin özel boks kursu ile bu isteÄŸini baÅŸarılı bir ÅŸekilde gerçekleÅŸtirebileceÄŸini biliyor musunuz? Boks öÄŸrenmenin en akılcı yolu, özel ders almaktır. Türkiye’de boks tarihine adını saÄŸlam kariyeri ile yazdıran Nafiz BaÅŸaran, özel boks antrenörü olarak ünlü isimler tarafından da tercih edilmektedir. Boks kursları açan, Ä°stanbul’da farklı semtlerde boks salonları ile boks öÄŸrenmek isteyenlere kaliteli boks dersleri veren BaÅŸaran, dünya da trend olan boks sporuna ülkemizde emek veren nadir kiÅŸilerdendir.

Ünlü isimleri özel boks antrenörü ile çalışıyor, formlarını bu ÅŸekilde koruyorlar. Keremcem, Ata Demirer ve Gürgen Öz gibi isimlerin yanında iÅŸ dünyasının mihenk isimleri de Nafiz BaÅŸaran’ı tercih ediyor. Milli takım boks antrenörlüÄŸü de yapmış olan BaÅŸaran, boksun öÄŸrenilmesinin kolay ve eÄŸlenceli olduÄŸunu, formda kalmanın ve fit olmanın en etkin yönteminin boks olduÄŸunu dile getiriyor. Kadınlar için ise mükemmel bir spor olan boks, gerek antrenmanların katkısı ile gerekse savunma teknikleri öÄŸrenmek açısından son derece faydalı görülmektedir.

Neden boks öÄŸrenmeli?

Boks dünyada yükselen bir trende sahip, çünkü artık alternatif sporlar arasında en fazla talep gören boks, Elit Boks Salonu herkesin dikkatini çekmeyi bir ÅŸekilde baÅŸardı. Popüler bir sporla ilgilenmek, daha fit olmak için tercih edebileceÄŸiniz bir yol. Popüler olanın hızla yayıldığı günümüzde, internet çağında olmanın avantajlarını kullanmanız gerekir. Ä°nternette yapacağınız küçük bir araÅŸtırma ile boks sporu ile diÄŸer sporlar arasındaki farklı görebilirsiniz.

Boks kurslarında jimnastik, düz koÅŸu, nefes egzersizleri, denge, esneklik ve saÄŸlamlık üzerine çalışmalar yaparsınız. Boks, tüm bu çalışmaların bütünü olarak görülmelidir. Ä°ÅŸte bu nedenle diÄŸer sporlardan ayrılmaktadır. Dünyaca ünlü starların, top modellerin boksu tercih etmesindeki amaç, bu sporun fit kalma adına yapılabilinecek en etkili spor olmasıdır. Boks öÄŸrenirken tüm vücudunuz çalışır, boks antrenmanları yumruk tekniklerinden ibaret deÄŸildir. Çünkü bir boksör aynı zamanda esnek, dayanıklı olmalıdır. Esneklik ve dayanıklılık kazanmak için farklı ÅŸekillerde çalışmalar yapılmalıdır.

ÖÄŸrendiÄŸiniz boks, sosyal hayatınızda da kiÅŸisel baÅŸarılarınızı arttıracaktır. Kazanacağınız bedensel yetenekler sayesinde fit olmanın ayrıcalığını yaÅŸayabilirsiniz. Boks öÄŸrenerek mutlaka daha formda olacaksınız. Aynı ÅŸekilde boks ile savunma tekniklerini öÄŸrenmenizi saÄŸlayan da bir spordur. DiÄŸer sporlarla arasında savunma öÄŸrenme ayrıcalığı bulunan boks, herkesin öÄŸrenebileceÄŸi özellikle de kadınların öÄŸrenmesi gereken bir spordur. Boks teknikleri ile kendinizi her zamankinden çok daha iyi koruyabilir, güvende hissedebilirsiniz.


Özel boks kursları nelerdir?

Spor yapmak için harika seçeneklerden biri de özel boks kurslarıdır. Bu kurslar arasında Ä°stanbul’da en çok tercih edilen Nafiz BaÅŸaran boks kurslarıdır. Milli boks antrenörlüÄŸü de yapmış olan, boks kariyeri baÅŸarılarla dolu olan BaÅŸaran, boks öÄŸrenmenin her yaÅŸtan herkes için mümkün olduÄŸunu, boksun hayatı kolaylaÅŸtıran bir spor olduÄŸunu belirtiyor.

BeÅŸiktaÅŸ ve diÄŸer 3 semtte daha bulunan boks salonları ile dikkat çeken Nafiz BaÅŸaran, bu salonlar için son derece titiz bir hazırlık yaptı. Tüm ekipmanların kalitesi, salonun temiz ve ferah olması ile sporseverler bu salonlarda kaliteli bir ortamda boks çalışmanın ayrıcalığını yaÅŸamaktalar. Boks kursları ile kadınların da spor yapması için nezih bir alternatif olan Nafiz BaÅŸaran boks salonları, özellikle Ä°stanbul’da ünlü top modellerin, film ve dizi oyuncularının fit kalmak için tercih ettiÄŸi bir seçenek olarak deÄŸerlendiriliyor.

Ä°ÅŸ hayatından, ÅŸehir hayatından fırsat bulamayıp spor yapamayanların da tercihi olan boks, insanların spora daha fazla vakit ayırmasının gerekliliÄŸini gözler önüne seriyor. Çünkü boks yaptığınızda sadece formda kalıp fit olmazsınız, öÄŸreneceÄŸiniz teknikler sayesinde kendinizi koruma adına yetenek kazanırsınız. Her ne kadar medeni bir toplumda yaşıyor olursak olalım, her bireyin kendini koruması gerektiÄŸi bir an gelebilir. KiÅŸisel güvenliÄŸin tek dayanağı yine kendinizsiniz. Bu açıdan baktığımızda insanların mutlaka kendisini nasıl koruyabileceÄŸini bilmesi gerekir. Kilo kontrolü için kadınların tercih ettiÄŸi boks, gerçekte savunma öÄŸrenmenin en etkili yollarından biridir. Gerek jimnastik hareketleri ile yapılan boks antrenmanları gerekse vuruÅŸ teknikleri ile ilgili öÄŸrenilenlerin boks sporunun öÄŸrenilmesinde önemli bir yeri vardır. Son derece hayata karışabileceÄŸiniz bir spor olarak görmenizi istediÄŸimiz boks, günümüzde kadınların daha fazla önem vermesi ile popülerlik kazanmıştır.

Katılacağınız özel boks kursları konusunda son derece seçici davranmanız gerekir. Antrenör seçimi, boks salonu seçimi önemlidir. Nafiz BaÅŸaran boks salonlarının en büyük özelliÄŸi, ekipmanlarının Avrupa’dan getirtilmiÅŸ olmasıdır. Bu nedenle boks öÄŸrenmek için en kaliteli salonlardan olan Nafiz BaÅŸaran boks salonlarını Ä°stanbulluların tercih edebilirler. Boks çalışmaları ile hayatına saÄŸlık kazandırmak isteyen herkesin, özellikle kadınların ve çocukların bu spora yakın olması gerekir. Boks dersleri ile daha iyi bir görünüm kazanmanın yanında güvenlik konusunda da yetkinleÅŸirsiniz. Bu nedenle boks önemli bir spordur ve öÄŸrenilmelidir.

Boks öÄŸrenmenin ÅŸartları nelerdir?

Boks öÄŸrenmenin belli bir takım ÅŸartlar yoktur çünkü herkes öÄŸrenebilir. Amatör veya profesyonel olarak düÅŸünenler için boks tekniklerini öÄŸrenme de disiplinli olma farkı vardır. Amatör boksörlerin bu sporu formda kalmak ve kilo kontrolüne yardımcı olması için yaptığı görülür, bir kısım amatör boksörler ise profesyonel boksör olmak için boks kurslarına devam ederler. Günümüzde spor yapmak için yeterli vakte ve imkâna sahip olmayan, fazla kilolarından kurtulmak isteyen ancak bunun için spor dalları arasında kararsız kalanlar özel boks dersi alabilirler.

Boks öÄŸrenmeye karar verdiÄŸinizde öncelikle bu sporun öÄŸretisine odaklanmanız gerekir. Boksör, hırslı ve baÅŸarı odaklı olmalıdır. Dayanıklı, güçlü, esnek ve dengeli olmayı baÅŸarmalıdır. Bu kurallar her ne kadar teknik açıdan gerekli görünse de, ruhunuzda da bu yetenekleri taşımanız gerekir. Boks kursları size hem bedenen hem ruhen bu yeteneklerinizi geliÅŸtirmeniz için fırsat verir.

Türkiye’de özel boks kursları denildiÄŸinde kendine has kalitesi ve standart üstü mekân tasarımı ile Nafiz BaÅŸaran boks salonları ön plandadır. Yurt dışından temin edilen ekipmanlarına donatılan Nafiz BaÅŸaran boks salonları özellikle kadınlar tarafından yoÄŸun ilgi görmektedir. Boks öÄŸrenen kadınların hem kilo kontrolünde kolaylık hem de kendi kendilerini savunma konusunda üstün yetenek sahibi olmaları, boksun yaygınlaÅŸmasında etkilidir. Boks, düzenli çalışma gerektirdiÄŸi için profesyonel olarak düÅŸünenler veya boksla vücut yapmak isteyenler için rutin çalışmalara sadık kalınması gereken bir spordur. Kilo vermek, fayda görmek adına çeÅŸitli boks antrenmanları yapmalısınızdır. Bunlar arasında gölge boksu, düz ve saÄŸ sol çapraz koÅŸular, ip atlama, jimnastik hareketleri ve özellikle dengenizi geliÅŸtirmeniz için duruÅŸ çalışmaları önemlidir.

Boks öÄŸrenirken dikkat etmeniz gereken özellikler nelerdir?

•    Boksör mutlaka antrenman kaskı ve çeÅŸitli koruyucu ekipman kullanmalıdır.
•    Profesyonel olmak için titiz bir ÅŸekilde çalışma rutinine uymak, düzenli çalışmanın baÅŸarı getireceÄŸini unutmamak gerekir.
•    Çocukların boksa baÅŸlama yaşı 12, kilo aralığı ise 48’dir.
•    Kadınlar boks öÄŸrenebilir, savunma tekniklerini öÄŸrenerek güven duygusuna sahip olabilirler.
•    Boks her yaşın sporu olarak bilinmelidir fakat profesyonel boksör olmak 34 yaÅŸla sınırlandırılmıştır.

Boks tekniklerine hâkim olduÄŸunuzda kendinizi daha mutlu hissedersiniz. SaÄŸlıklı olmanın, fit kalmanın ve formda hissetmenin ayrıcalığını boksla yaÅŸarsınız. Dünyaca ünlü top modellerin formda kalma sırrı olan boks, artık sizin de fit kalma sırlarınız arasında yerini bir an önce almalı!

 


Etiketler: