loading

Özel Boks Dersi Boks kursu araÅŸtırması yapanların sadece erkekler için deÄŸil, kadınlar için de önemli bir spor olduÄŸunu göreceklerini biliyoruz. Boks derslerine baÅŸlamak için bir sürü nedeniniz var. Bu nedenler arasında daha saÄŸlıklı olmak, zinde kalmak ve fit olmak yer alıyor. Türkiye’de boks denildiÄŸinde akıllara gelen ilk isim Nafiz BaÅŸaran’dır. Ä°stanbul’da BeÅŸiktaÅŸ dahil birçok semtte boks salonları bulunan Nafiz BaÅŸaran, bu salonlar için yurt dışından özel olarak ekipmanlar getirtmiÅŸtir. Boks çalışmak isteyen ünlü isimlerin de ilk tercihi olan Nafiz BaÅŸaran, kaliteli boks salonları ile de dikkat çekmektedir.

Boks popüler bir spor!

Dünya da ünlü yıldızlar boks yaparak kilo verdiÄŸini ve form tuttuÄŸunu açıklamaya baÅŸladığından bu yana ülkemizde boksa olan ilgi artmaktadır. Boks yapma alışkanlığı ile formunu korumanın çok kolay olduÄŸunu gören herkesin bu sporu asla bırakmak istemediÄŸini biliyoruz. Boks, denge ve dayanıklılık güç ve esneklik kazanabileceÄŸiniz bir spor olduÄŸu için hayatın her alanında büyük kolaylıları da var. ÖrneÄŸin, boks öÄŸrenmeye baÅŸladığınızda nefes egzersizleri ve denge çalışmaları yaparsınız. Jimnastik hareketlerinin de boks için önemli olduÄŸunu düÅŸündüÄŸümüzde, boks yapmanın tüm kaslarınız için faydalı olduÄŸunu görebilirsiniz. Alacağınızözel boks dersi boks kursları size etkin beden yetenekleri kazandıracaktır. Daha saÄŸlıklı olmanın eÄŸlenceli yollarından biri olan boks, dünyanın trend olarak gördüÄŸü ve ülkemizde ünlü simaların yaptığı bir spor olarak karşınızda.

Kilo vermenin en etkili yollarından biri olarak kabul edilen boks, insanların yaÅŸam alışkanlıklarını kolayca deÄŸiÅŸtirmelerini saÄŸlıyor. Çünkü boksa baÅŸladığınızda kendinizi daha enerjik hissediyor, yeme içme düzeninize çok daha fazla dikkat ediyorsunuz.

Özel Boks Dersi hayatında yeni bir düzenleme isteyen, saÄŸlıklı bir yaÅŸam için fazla kilolardan korunmak isteyen herkesin denemesi gereken boks, ülkemizde de en az yurt dışında olduÄŸu kadar talep görüyor.Özel Boks dersi alan öÄŸrencilerimiz boks eÄŸitimi en kısa zaman içinde daha fazla almaktadır. SaÄŸlık açısından ve almış oldugu eÄŸitimler normal hayatına olumlu olarak yansımaktadır.

Keremcem, Gürgen Öz ve Ata Demirer gibi isimlerin yanı sıra iÅŸ dünyasından isimlerin de ders aldığı Milli Boks Antrenörü Nafiz BaÅŸaran, insanların saÄŸlıklı bir yaÅŸam için gerekli tüm alışkanlıklara sahip olmasına yardımcı oluyor. Üstelik son derece ferah, nezih ve kaliteli boks salonları ile boks da Türkiye’nin bir numaralı antrenörü olma unvanına sahip. Birebir boks kursu almak böylelikle profesyonel boksör olmak veya boks öÄŸrenerek fit kalmak, kilo vermek gibi amaçlarla Nafiz BaÅŸaran ile iletiÅŸime geçebilirsiniz. Nafiz BaÅŸaran’dan özel ders almak için birebir iletiÅŸime geçmeniz gerekir.

Boks öÄŸrenmek için ne yapmam gerekir?

Boks öÄŸrenmek isteyenlerin öncelikle bu spora gönül veren, boks kariyerine güvenen ve boks antrenörlüÄŸü ile kariyerinde ilerleyen bir isim bulmaları gerekir. Çünkü boks, öÄŸrendiÄŸiniz antrenörün deneyimi ve tecrübeleri ile ÅŸekilleneceÄŸiniz bir spordur. Boks öÄŸrenmenin en akılcı yolu, katılabileceÄŸiniz boks kursları araÅŸtırırken aynı zamanda da boks salonları hakkında fikir edinmektir. Çünkü boks ekipmanları da antrenmanlarınızın kaliteli geçmesi adına önemlidir.Özel Boks dersi almak için iletiÅŸime geçerek randevu alınız.

Boks kursları herkese hitap eden kaliteli salonlarda yapılmalıdır. Elit, nezih bir ortamda boks öÄŸrenmek herkesin hakkıdır. Türkiye’de boks kursları denildiÄŸinde akıllara gelen ilk isim ise Nafiz BaÅŸaran Boks Salonları olmalıdır. Çünkü bu salonlar için Milli Takım Boks Antrenörü Nafiz BaÅŸaran yurt dışından özenle seçtiÄŸi ekipmanları kullanmakta, birçok ünlü isim de bu salonlarda boks dersleri almaktadır. Kaliteli ortamı, temiz ve ferah salonları ile dikkat çeken Nafiz BaÅŸaran, kadınların da boks öÄŸrenebileceÄŸi kaliteli salonlarla boks sporuna hizmet etmektedir.

Ders verdiÄŸi ünlü isimler bir yana kendisinden boks çalışması talep eden iÅŸ dünyasının önemli isimlerinin de boks öÄŸrenmesini saÄŸlayan BaÅŸaran, gerek salon kalitesi gerekse boks kariyeri ile göz doldurmaktadır.

Kadınlar da boks öÄŸrenmeli!

Erkek sporu olarak bilinen fakat kadınların da ilgisini çeken boks gerçekte cinsiyet ayrımı yapılaması gereken önemli bir spordur. Boks öÄŸrenme trendi dünyada hızla yayılırken, ünlü top modellerin kilo kontrolü için boksa baÅŸlaması ülkemizdeki kadınların da bu spora gereken önemi vermelerine neden oldu. Boks öÄŸrenerek kilo veren, kalıcı ÅŸekilde fazla kilolarından kurtulmayı baÅŸaran kadınların Nafiz BaÅŸaran gibi boks sporunda bir marka haline gelen isimden ders alması mümkündür. Nafiz BaÅŸaran, kadınlara özel boks dersi ile de Türkiye’de adından sık sık söz ettirmeyi baÅŸaran deÄŸerli bir antrenördür. Kilolardan kurtulmak ve en önemlisi de savunma tekniklerini geliÅŸtirmek, öÄŸrenmek için boks; kadınların mutlaka deÄŸerlendirmesini önerdiÄŸimiz eÄŸlenceli bir spordur.

Boks antrenmanlarında neler yapılır?

Çalışmalar sadece yumruk tekniÄŸi üzerinde olmaz, jimnastik hareketleri ve çeÅŸitli boks tekniklerini de içerir. Esneklik, denge, güç ve saÄŸlamlık yeteneklerinizi geliÅŸtirmeniz için en uygun sporlardan biri de bokstur. Kadınlar boks öÄŸrenmeye baÅŸladıklarında kas güçleri artar. Vücutları sıkılaşır ve kas oranları yükseldiÄŸi için daha kola kalori yakmaya baÅŸlarlar. Diyetlerinde aç kalmaları gerekmeden kilo kaybetme avantajını boks yaparak kazanan ünlü top modellerin bu spora olan ilgiyi arttırma da etkileri büyüktür.


Etiketler: